Aktuelt

Bonuspoeng i 2019 – alt du trenger å vite om de nye reglene

Nytt år, nye lover. Fra 1. januar 2019 endres skattereglene for blant annet bonuspoeng på fly. Her er alt du trenger å vite om endringene – og hva de har å si for deg i praksis.

Les mer

Konsernregnskap gjort enkelt

Før regnskapet i Tet og få totaloversikten konsernet og offentligheten behøver. Løsningen «nuller ut» internsalget – uten at det skaper trøbbel for konsernets bunnlinje eller behov for leteaksjon i datterselskapene.

Les mer

Tet i feltet på Oslo Maraton

Et sterkt Tet-lag stiller på startstreken i Oslo Maraton 15. september. – Vi liker å holde oss både i form og i farta, sier seniorrådgiver Thor Christian Olsen.

Les mer

Vil doble omsetningen på to år

I dagens R-bilag i Finansavisen snakker Tet om vekst, automatisering og viktigheten av fortsatt god kontakt mellom kunde og rådgiver. Du kan lese hele artikkelen fra papirutgaven her.

Les mer

God prosjektkontroll = god lønnsomhet

Arbeid med prosjekter er interessant, givende og ofte gøy. Det er også viktig at prosjektene har god rytme, og ikke minst: at de er lønnsomme. Tet viser veien til god prosjektkontroll.

Les mer

5 tips for bedre likviditet

Likviditet er virksomhetens pust. Vi kan ha god journal (regnskap) og nok mat og drikke (oppdrag), men har vi ikke god likviditet, så puster vi dårlig. Her er noen tips om hvordan likviditeten kan holdes god.

Les mer

Vil du vite mer?

Vi inviterer til informasjonsmøte om effektiv økonomistyring for barnehager. 

Hvordan kan skybasert regnskap effektivisere og forenkle regnskapsarbeidet i din barnehage? Vi byr på en kort introduksjon, kombinert med en kopp kaffe og enkel bevertning. 

Les mer

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Eller ring oss på 09712