Om oss

Tet er en totalleverandør av regnskaps-, rådgivnings- og systemtjenester. Vi tilbyr skybaserte, skalerbare løsninger tilpasset din virksomhets behov, enten det dreier seg om store, børsnoterte selskaper, eller håndverkeren på hjørnet. 

Totalt er vi ca 100 ansatte i Tet, med kontorer i Oslo, Bærum, Lillestrøm, Rjukan, Kristiansand, Skien og Porsgrunn. 


Vår kompetanse -din trygghet

Hos Tet får du hele leveransen på ett sted, og alltid tilgang til oppdatert fagkompetanse og høyt kvalifiserte rådgivere, som hjelper deg til innsikt og oversikt over økonomien. 

Tet er autorisert medlem av bransjeorganisasjonen Regnskap Norge, som også har tilsynsmyndighet for regnskapsførervirksomheter på vegne av Finanstilsynet.

Kvalitet i alle ledd sikrer deg som kunde en leveranse som gir trygghet for beslutninger! 


Vår historie

Tet Gruppen er et konsern bestående av flere datterselskaper med lange tradisjoner innen våre tre hovedområder: regnskap, rådgivning og systemløsninger. 

Tet Telemark startet i Hydro i 1988, og selskapet Tet Telemark AS ble etablert i 2007 som et heleid datterselskap. I 2009 gjorde nåværende eiere et management buy-out, og dannet det som ble starten på Tet Gruppen. 

Underveis har flere selskaper kommet til konsernet gjennom en kombinasjon av oppkjøp av veletablerte virksomheter og organisk vekst. Vil du vite mer?

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Eller ring oss på 09712