Tet Mai13 3758

Menneskene

Hvem møter du? Vi som jobber i Tet har ulik utdannelse, erfaring og personlighet. Men noe har vi felles: Vi brenner for faget vårt, og vi synes det er moro og meningsfylt å finne gode løsninger for hver enkelt kunde.

Oppdrags- og rolleforståelse: nøkkelen til å lykkes med outsourcing

Sammen med kunden kartlegger vi hvilke behov som skal dekkes og hvilke roller som skal fylles, slik at vi i tett dialog kan finne de best egnede kandidatene. Vi vet at i tillegg til de formelle kvalifikasjonene, er også personlig egnethet viktig for at oppdraget skal lykkes. 

Kvalifikasjoner og erfaring

Hos oss finner du rutinerte siviløkonomer, IT-rådgivere og nyutdannede regnskapsførere, så vel som driftige prosjektledere, bedriftsrådgivere og statsautoriserte revisorer. Les gjerne mer om hvilke tjenester vi tilbyr her. 

Totalt jobber nærmere 100 personer i Tet. Bli kjent med noen av dem her: 

Thor Christian, Seniorkonsulent system

Thor Christian er siviløkonom, og en våre mest erfarne systemkonsulenter. Han har jobbet med Xledger i en årrekke, og vet hvor skoen trykker når nye rutiner skal på plass. Vurderer du nettbasert regnskap, er du i trygge hender hos ham og hans kolleger. –Det skjer så mye spennende på systemfronten i disse dager, og det er ordentlig inspirerende å bidra til denne utviklingen og å se hvordan dette forenkler hverdagen til kundene våre, sier Thor Christian. 

Lindy, autorisert regnskapsfører

Lindy er autorisert regnskapsfører med teft for systematikk. Enten regnskapet har behov for en skikkelig opprydding, eller du bare liker å ha rutinene på plass, kan Lindy og hennes kolleger bistå. –Når kunden er fornøyd, er jeg fornøyd. Det er lite som er så moro som når vi sammen får til gode løsninger som gjør at kunden både får bedre oversikt, og frigjort tid til å utvikle virksomheten sin. 

Kristine, lønnskonsulent

Rett lønn til rett tid. Alle som noen gang har bommet på dette, vet hvor kritisk det er. I Tet har vi egne lønnsspesialister som sørger for at lønnen alltid stemmer. Kristine er en av våre lønnskonsulenter. –Enten det er store kunder med mange hundre ansatte, eller det er en liten virksomhet med bare to ansatte, er det gøy å vite at man gjør en forskjell. 

Åge, bedriftsrådgiver

Bedriftsrådgiver Åge fyller ofte rollen som innleid styremedlem i kortere eller lengre perioder. -Henvendelsene om styrearbeid kommer stort sett når selskapet er i krise. Mange konkurser kunne vært unngått med mer profesjonelle styrer, sier han. Grunnlaget for gode prosesser legges i gode tider. I tyve år har Åge Flohr opparbeidet seg styreerfaring. Først i egne selskaper, så etter hvert med mer formell kompetanse og utdannelse i styrearbeid. De siste ti årene har han vært med i flere snuoperasjoner i norske selskaper, krisearbeid og avviklingsprosesser gjennom sin rolle som bedriftsrådgiver i Tet.

Anette, AUTORISERT REGNSKAPSFØRER

Anette gyver løs på store og små årsoppgjør, og sørger for at årsavslutningen oppfyller de kravene som stilles. –Noe av det som er kjekt med Tet, er at vi sitter på så veldig forskjellig kompetanse. Når man jobber med årsoppgjør, er det nyttig for kunden at jeg kan sparre med spesialister på alt fra skatt til rapportering av bedrifters samfunnsansvar, slik at de får hele årsavslutningen sin på ett sted. 

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Eller ring oss på 09712