Referanser

Uten Navn

Morgan

Som totalentreprenør med flere prosjekter gående parallelt, er det å ha løpende oversikt over det økonomiske bildet helt avgjørende

Les caset
Depositphotos 62512099 Original Kopi

Sparebanken DIN

Sparebanken DIN tilbyr et bredt spekter av bank-, forsikrings-, og investeringsprodukter til privatkunder og bedrifter. Sparebanken DIN har valgt Tet Innfordring som samarbeidspartner på inkasso. 

Les caset
Menn Som Ser Pa Kontrakt

Embriq

Embriq designer, utvikler og forvalter IT-løsninger. For en virksomhet som ivrer for digitalisering og strategisk bruk av IT, var det helt naturlig å velge Xledger  som ERP-system. 

 

Les caset
Telia 4 G 595 Kopi

Telia Bedrift

Telia er Nordens største mobilselskap, med ca. 1200 ansatte i Norge. Tet leverer i dag både lønns- og regnskapstjenester til Telia Bedrift. 

Les caset
Gaustatoppen  Booking

Gaustatoppen Booking

Gaustatoppen Booking leier ut hytter og leiligheter med høy standard ved foten av Gaustatoppen. Med Tet og Xledger som leverandør av regnskapstjenester og ERP-løsning har de alltid oppdatert regnskap til enhver tid.

Les caset
Blomsterbutikk Bryn Kopi

Bryns Blomster

Bjarne Bryn er daglig leder av Bryns Blomster, og en glødende engasjert forkjemper for forenkling og automatisering. Med Tet og Xledger har han fått en enklere hverdag

Les caset
Dekkspesialisten

Dekkspesialisten

Dekkspesialisten har både privatkunder og næringskunder, og har valgt Tet som sin leverandør av inkassotjenester

Les caset
Bb

Bakken & Bæck

På kun fem år har Bakken & Bæck AS vokst fra to ansatte til over 35 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Nederland, Tyskland, i tillegg til et en spin off i San Fransisco.

Les caset
Rambekk 1

Spire & gro

Med en travel hverdag, er det kjekt å kunne sjekke tallene mens man er på farten, og å ha en sømløs arbeidsdeling med kolleger og regnskapsfører.

Les caset

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Eller ring oss på 09712